Anksčiau ar vėliau kiekvienam vairuotojui prireikia atnaujinti, pagerinti savo automobilio saloną. Tada itin tiks automobilių sėdynių naujų užvalkalų pasiuvimas ir pakeitimas. Nusipirkus automobilį, užvalkalai siuvami siekiant apsaugoti originalias sėdynes, nes vėliau galima jį lengviau parduoti, nes tokie užvalkalai gali būti nuimami ir skalbiami.

Žinoma, galima įvairiose prekybos vietose nusipirkti pigius užvalkalus, tačiau mūsų pasiūti gaminiai nesielektrina, juos galima plauti, yra atsparūs ugniai.
Investicija sąlyginai brangi, tačiau salonas atrodo kaip naujas ir išsaugomi originalūs apmušalai. Siūti automobilių sėdynių užvalkalus yra praktiška.

Iš anksto sutarus bei suplanavus UAB „Lagriva“ yra pradedamas automobilių sėdynių užvalkalų siuvimas, kuris bus baigtas sutartą dieną. Pirmiausia parenkama medžiaga, kuris geriausiai tinka klientui. Visada prieš pradedant darbus, kartu su klientu aptariamas dizainas bei darbų atlikimo data.

Kai žmonės tvirtai nusprendžia, kad jiems reikalingi automobilių sėdynių užvalkalai, lieka pasirinkti, kas tai darys. UAB Lagriva profesionalai užtikrins jums kokybę ir garantiją.

Įvertinkite mūsų įmonės paslaugų kokybę patys! Apsilankykite pas mus.